Fotografia și femeile însărcinate

     Nu sunt specialistă în suiect, de asta nu am să emit judecăți de valoare general valabile. Ăsta nu e un articol care să te învețe cum să. E doar un articol care te îndeamnă să vezi lucrurile din alt punct de vedere, atunci când ești în postura de-a fi însărcinată. Sarcini pe săptămâni, lapte praf, stări de spirit nu extrem de plăcute (atât pentru tine, cât și pentru cei de lângă tine).

     Privind din punctul de vedere al fotografului, femeile însărcinate și sarcina în sine poate să creeze o imagine destul de interesantă. Aș putea să mă gândesc la zeci de scenarii care să aibă legătură cu femeile însărcinate și cu sarcina. Au fost chiar și destule reviste ce au exploatat din plin imaginea femeii însărcinate; firește, nu pot zice că sunt 100% încântată de rezultate, însă… până la urmă, așa cum spunea bunicul meu: câte bordee, atâtea obicee.

   În concluzie, viziunile fiecăruia sunt, ce-i drept, diferite de ale noastre, privind fotografia. Ce trebuie ținut minte este că femeia însărcinată, deși se află într-unul din cele mai incomode stadii ale vieții ei, poate să reprezinte o imagine artistică demnă de exploatat.

Advertisements

2 thoughts on “Fotografia și femeile însărcinate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s